Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kurki w sezonie grzybowym to obowiązkowy obiad w większości polskich domów. Chłodne, czyste powietrze i aromat kurek smażonych na maśle to dla mnie zapowiedź jesieni.
1 | Szczypta |
Sól i świeżo mielony czarny pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
masło
|
|
50 | Dekagramów |
Kurki
|
|
0.5 | Szklanki | ||
0.5 | Szklanki |
oliwki zielone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |