ŚWIDERKI ZE SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z MAŚLANYMI PIECZARKAMI
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![ŚWIDERKI ZE SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z MAŚLANYMI PIECZARKAMI](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976746437.jpeg&w=3840&q=75)
Obiad w 15 minut? Bardzo proszę! Skorzystaj z naszego dania na ciepło, w międzyczasie usmaż pieczarki, a dla pikanterii dodaj suszoną papryczkę chili i voilà!
0
0 / 0
Obiad w 15 minut? Bardzo proszę! Skorzystaj z naszego dania na ciepło, w międzyczasie usmaż pieczarki, a dla pikanterii dodaj suszoną papryczkę chili i voilà!
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym lubella
180 szkl. pieczarki
50 g masło klarowane
1 szczyp. suszona papryczka chili
1 szczyp. sól
Przygotowanie
1
Przygotować danie według wskazówek na opakowaniu.
2
W międzyczasie rozgrzać masło klarowane i usmażyć pieczarki pokrojone w plasterki doprawione szczyptą soli oraz suszoną papryczką chili.
3
Wymieszać z ugotowanym daniem.