ŚWIDERKI ZE SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z MAŚLANYMI PIECZARKAMI

lubella
ŚWIDERKI ZE SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z MAŚLANYMI PIECZARKAMI

0

0 / 0

Obiad w 15 minut? Bardzo proszę! Skorzystaj z naszego dania na ciepło, w międzyczasie usmaż pieczarki, a dla pikanterii dodaj suszoną papryczkę chili i voilà!

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym lubella

180 szkl. pieczarki

50 g masło klarowane

1 szczyp. suszona papryczka chili

1 szczyp. sól

Przygotowanie


1

Przygotować danie według wskazówek na opakowaniu.

2

W międzyczasie rozgrzać masło klarowane i usmażyć pieczarki pokrojone w plasterki doprawione szczyptą soli oraz suszoną papryczką chili.

3

Wymieszać z ugotowanym daniem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły