Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz makaron? Masz zieloną fasolkę, bazylię i tymianek? Masz parmezan? Świetnie! Możemy przygotować bez problemu przepyszny obiad. Poznaj nasz wyjątkowy przepis na świderki z zielonymi warzywami w serowym sosie.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Fasolka zielona
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Sztuka |
śmietana
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Suszony tymianek
|
|
1 | Szczypta |
Suszona bazylia
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |