Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie na obiad, dla odmiany od ciągle pożeranego makaronu z owocami. Podam ilość przybliżoną na jedną osobę, ale naprawdę nie warto się sugerować...
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
SEZAM
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
curry
|
|
40 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
Warzywa wedle uznania
|
|
0.5 | Sztuki |
brokuły
|
|
0.5 | Sztuki |
marchew
|
|
6 | Sztuk |
Młoda fasolka szparagowa
|
|
2 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka żółta
|
|
2 | Sztuki |
pieczarki
|
|
3 | Sztuki |
migdały
|
|
1 | Sztuka |
Aromat cytrynowy
|
|
1 | Łyżka |
groszek zielony
|
|
1 | Łyżka |
kukurydza
|
|
1 | Łyżka | ||
2 | Łyżki |
rodzynki
|
|
1 | Łyżka |
pestki dyni
|
|
1 | Łyżka |
jogurt naturalny
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa włoska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |