Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Baza śmietanowa podpatrzona na forum. Nigdy wcześniej nie robiłam takich sosów, a tu się okazało, że są naprawdę łatwe i super smakują. Zdaje się, że nie można ich zepsuć, co jest dla mnie bardzo ważne;-)))
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Sztuki |
Ser pleśniowy
|
|
20 | Dekagramów |
Salami
|
|
0.5 | Szklanki |
Oliwki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |