Świderki z prażonymi jabłkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
mariola85
![Świderki z prażonymi jabłkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975124983.jpeg&w=3840&q=75)
Danie idealne dla dzieci, może być podawane na ciepło i na zimno.
0
0 / 0
Danie idealne dla dzieci, może być podawane na ciepło i na zimno.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
250 g makaron lubella świdry
50 g rodzynki
50 g płatki migdałowe
5 szt. jabłka
Przygotowanie
1
Ugotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu
2
Umyte, obierane i pokrojone w kostkę jabłka podsmaż na suchej patelni dodaj do nich garść rodzynek lub żurawiny.
3
Nałóż do pucharków warstwami makaron, jabłka, makaron, jabłka, udekoruj płatkami migdałów.