Świderki z fasolą, kukurydzą i papryką

lubella
Świderki z fasolą, kukurydzą i papryką

0

0 / 0

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

200 g makaron lubella świderek 2 min

400 g czerwona fasola w puszce

170 g kukurydza konserwowa

1 szt. zielona papryka

3 łyżka przecier pomidorowy łowicz

1 łyżeczka sok z limonki

1 szcz. sól, pieprz

Przygotowanie


1

Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2

Fasolę i kukurydzę odsącz i przepłukuj wodą, a paprykę pokrój w kostkę. Przecier pomidorowy dopraw limonką, solą i pieprzem.

3

Makaron wymieszaj z warzywami i przygotowanym sosem, udekoruj kolendrą.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły