Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świderkowy makaron z sosem borowikowym to pyszna propozycja na danie z świeżymi grzybami.
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
200 | Gramów |
Borowiki
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz cytrynowy
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Pęczek |
Zielona pietruszka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |