0

Składniki

400 Mililitrów
mleko
8 Sztuk
Śledź matias
2 Sztuki
cebula biała
0.5 Litra
Olej rzepakowy tłoczony na zimno
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Śledzie moczymy przez 1 godzinę w mleku.
  2. Cebule kroimy w krążki.
  3. Na głębokim talerzu układamy warstwę cebuli ,następnie śledzie i zalewamy olejem.

Opis

Najsmaczniejszy podczas wigilijnej kolacji ,a zrobiony samodzielnie jeszcze pyszniejszy.

Podobne przepisy

Makaron z miodem i makiem

Przepis
Średni Do 3 godz
Makaron z miodem i makiem

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!