0

Składniki

400 Mililitrów
mleko
8 Sztuk
Śledź matias
2 Sztuki
cebula biała
0.5 Litra
Olej rzepakowy tłoczony na zimno
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Śledzie moczymy przez 1 godzinę w mleku.
  2. Cebule kroimy w krążki.
  3. Na głębokim talerzu układamy warstwę cebuli ,następnie śledzie i zalewamy olejem.

Opis

Najsmaczniejszy podczas wigilijnej kolacji ,a zrobiony samodzielnie jeszcze pyszniejszy.

Podobne przepisy

Makaron z miodem i makiem

Średni Do 3 godz
Makaron z miodem i makiem

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!