0

Składniki

400 Mililitrów
mleko
8 Sztuk
Śledź matias
2 Sztuki
cebula biała
0.5 Litra
Olej rzepakowy tłoczony na zimno
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Śledzie moczymy przez 1 godzinę w mleku.
  2. Cebule kroimy w krążki.
  3. Na głębokim talerzu układamy warstwę cebuli ,następnie śledzie i zalewamy olejem.

Opis

Najsmaczniejszy podczas wigilijnej kolacji ,a zrobiony samodzielnie jeszcze pyszniejszy.

Podobne przepisy

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Makaron z miodem i makiem

Przepis
Średni Do 3 godz
Makaron z miodem i makiem

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!