Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto rozpływające się w ustach o zapachu piernika z masą śmietanowo- owocową. Idealne na święta Bożego Narodzenia.
Ciasto piernikowe: |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa do piernika
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Masa śmietanowo-owocowa: |
|||
0.5 | Litra |
śmietanka kremowa 30%
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Puszka |
brzoskwinia w syropie
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
0.5 | Szklanki |
Wrząca woda
|
|
Masa słonecznikowa: |
|||
1 | Opakowanie |
masa kajmakowa
|
|
200 | Gramów |
ziarna słonecznika
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |