Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ten keks jest już tradycją i zawsze pojawia się na świątecznym stole.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
50 | Gramów |
rodzynki
|
|
0.2 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Aromat migdałowy
|
|
2 | Łyżki |
Skórka pomarańczowa smażona
|
|
2 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
30 | Dekagramów |
mąka pszenna
|
|
50 | Dekagramów |
orzechy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |