Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny bigos z mnóstwem suszonych i aromatycznych grzybów. Idealny na Święta i po świętach też dobrze smakuje.
2 | Kilogramy |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Kilograma |
Kiełbasa wiejska
|
|
0.5 | Kilograma |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Kilograma | ||
300 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
1 | Opakowanie |
śliwki suszone
|
|
3 | Sztuki |
Liście laurowe
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
0.5 | Litra |
Wywar grzybowy
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
Mąka pszenna Lubella
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |