Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Święta powinny być smaczne i dobre dla wszystkich bez wyjątku. Dlatego wypróbuj naszą propozycję na pyszne deserki bakaliowe w wersji dla wegan i przekonaj się, że roślinne produkty z powodzeniem mogą zagościć na wigilijnym stole i zachwycić Twoich bliskich :)
SKŁADNIKI NA MASĘ BAKALIOWĄ: |
|||
450 | Gramów |
suszone bakalie
|
|
70 | Mililitrów |
rum
|
|
1 | Sztuka |
pomarańcza
|
|
1 | Sztuka |
skórka z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa korzenna
|
|
1 | Szczypta |
Imbir mielony
|
|
150 | Gramów |
Daktyle
|
|
250 | Gramów |
Migdały zmielone
|
|
3 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
50 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
SKŁADNIKI NA WIERZCH: |
|||
80 | Gramów |
Orzechy nerkowca
|
|
200 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
50 | Gramów |
masło kakaowe
|
|
1 | Łyżka |
syrop z agawy
|
|
DO DEKORACJI: |
|||
12 | Sztuk |
Liście mięty
|
|
18 | Sztuk |
jagody goji
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |