Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W moim domu nie może ich zabraknąć na świątecznym stole. Choć nie ma ograniczeń sezonowych na ich przyrządzanie, najbardziej smakują, wyczekane przez rok, w Wigilię i Święta Bożego Narodzenia. Aby nie marnować - farsz do tych łazanek przygotowuję często z tych samych składników, które potrzebujemy do pierogów z kapustą i grzybami.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
grzyby leśne
|
|
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka |
Posiekana natka pietruszki
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |