Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne greckie ciasto orzechowe przygotowane na bułce tartej lub czerstwym pieczywie. Idealne żeby nie marnować pieczywa!
180 | Gramów |
Kromki czerstwego chleba
|
|
400 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
4 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
7 | Sztuk |
jaja L
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżeczka |
goździki
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
170 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Syrop: |
|||
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
woda
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Sztuki |
Sok z pomarańczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |