Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiasz żurawinę, tak bardzo jak my? W takim razie mamy dla Ciebie smaczną propozycję na wegańską tartę z kremem i owocami. Smacznego :)
Składniki na spód: |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Prażone orzechy laskowe
|
|
40 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
70 | Gramów |
Daktyle
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Składniki na warstwę kremową: |
|||
1 | Szklanka |
Nerkowce
|
|
1 | Szklanka |
Mleko kokosowe
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
3 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
Składniki na warstwę owocową |
|||
500 | Gramów |
Żurawina
|
|
1 | Sztuka |
Granat
|
|
400 | Mililitrów |
woda
|
|
4 | Łyżki |
Syrop klonowy
|
|
1 | Łyżka |
agar
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |