0

Składniki

3 Kilogramy
pomidor
2 Szklanki
oliwa z oliwek
2 Sztuki
czosnek
2 Łyżki
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 3 Kilogramy pomidorów gatunek bawole serca 2 łyzki stołowe soli morskiej 2 zmiażdżone zabki czosnku 2 łyżki stolowe cukru, oliwa pomidrowy przekroić ulozyc na blasze i ustawić na najniższa temperature na conajmniej 24 h. Wysuszone wlozyc do slioiczków , wlozyc czosnek, sół zalać oliwą aby przykryły pomidory

Opis

przepis mojej mamy sprawdzony

Podobne przepisy

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pomidorkami

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!