Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wbrew pozorom bardzo szybki i łatwy przepis. Idealny, żeby olśnić gości na przyjęciu. Potrawa oryginalna, bardzo efektowna
100 | Mililitrów |
sos sojowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
6 | Sztuk |
Listki nori
|
|
1 | Sztuka |
awokado
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Sztuka |
Pasta wasabi
|
|
6 | Łyżek |
Imbir marynowany
|
|
2 | Łyżki |
Czarny sezam
|
|
1 | Łyżka |
Kawior
|
|
7 | Łyżek |
Ocet ryżowy
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
50 | Dekagramów |
Ryż do sushi
|
|
20 | Dekagramów |
Ryba
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |