0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
0.3 Łyżeczki
pieprz
2 Sztuki
marchew
2 Sztuki
ząbek czosnku
2 Sztuki
seler
1 Sztuka
cebula
5 Łyżek
olej
2 Łyżki
cukier
2 Łyżki
ocet
0.5 Sztuki
Kapusta włoska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę oczyścić, poszatkować.
  2. Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
  3. Cebule obrać, pokroić w kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
  4. Dodać pokrojony seler i doprawić do smaku.
  5. Wymieszać i odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.

Opis

Gdy jest sezon na włoską kapustę często gości na moim stole.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!