Example thumb
0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
0.3 Łyżeczki
pieprz
2 Sztuki
marchew
2 Sztuki
ząbek czosnku
2 Sztuki
seler
1 Sztuka
cebula
5 Łyżek
olej
2 Łyżki
cukier
2 Łyżki
ocet
0.5 Sztuki
Kapusta włoska
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę oczyścić, poszatkować.
  2. Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
  3. Cebule obrać, pokroić w kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
  4. Dodać pokrojony seler i doprawić do smaku.
  5. Wymieszać i odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.

Opis

Gdy jest sezon na włoską kapustę często gości na moim stole.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!