0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Łyżka
majonez
20 Dekagramów
Fasola mung kiełki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę drobno szatkujemy. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez i doprawiamy solą do smaku.

Opis

coś dla lubiących kiełki

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!