Surówka z pekińską i kiełkami fasolki mung
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z pekińską i kiełkami fasolki mung](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973161006.jpeg&w=3840&q=75)
coś dla lubiących kiełki
0
0 / 0
coś dla lubiących kiełki
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
1 łyżka majonez
20 dag. fasola mung kiełki
Przygotowanie
1
Kapustę drobno szatkujemy. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez i doprawiamy solą do smaku.