0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Sztuki
kapusta pekińska
0.5 Sztuki
cebula
2 Sztuki
ogórek konserwowy
1 Łyżka
jogurt naturalny
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. kapuste drobno szatkujemy, dodajemy drobno pokrojoną w kostkę cebulkę, następnie na grubych oczkach ucieramy ogórki i łaczymy wszystkie skladniki z jogurtem i majonezem, doprawiamy do smaku. Ma świetny lekko kwaśny smak! :)

Opis

surowka do obiadu

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!