0

Składniki

400 Gramów
marchew
200 Gramów
seler naciowy
50 Gramów
Bakalie
2 Sztuki
pomarańcza
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Marchew obrać i zetrzeć na grubej tarce
  2. Seler oczyścić i pokroić w cienkie słupki
  3. Pomarancze pokroić w cząstki
  4. Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie
  5. Orzechy posiekać
  6. Marchew wymieszać z selerem zasypać cukrem i skropić sokiem z cytryny a gdy puści sok dodać resztę składników

Opis

POLECAM!!!

Podobne przepisy

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!