Surówka z kwaszonej kapusty i kukurydzy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kwaszonej kapusty i kukurydzy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1692-1702057591048.jpeg&w=3840&q=75)
szybka i prosta
0
0 / 0
szybka i prosta
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
250 g kapusta kiszona
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. papryka zielona
Przygotowanie
1
Z kapusty wciskamy sok. Paprykę kroimy w kosteczkę. Do kapusty dodajemy kukurydzę i pokrojoną paprykę. Nie ma potrzeby dodawania innych przypraw.