0

Składniki

1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
kukurydza
1 Sztuka
marchew
5 Łyżek
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę pekińską drobno szatkujemy.
  2. Odsączamy kukurydzę.
  3. Marchewkę ścieramy na tarce. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.

Opis

niskokaloryczna przegryzka

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!