Surówka z kukurydzą i marchewką

m7
Surówka z kukurydzą i marchewką

0

5 / 1

niskokaloryczna przegryzka

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. kukurydza

1 szt. marchew

5 łyżka majonez

Przygotowanie


1

Kapustę pekińską drobno szatkujemy.

2

Odsączamy kukurydzę.

3

Marchewkę ścieramy na tarce. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

311

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

10

gram

Tłuszcze

28

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły