Surówka z kukurydzą i marchewką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kukurydzą i marchewką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6944-1702057968056.jpeg&w=3840&q=75)
niskokaloryczna przegryzka
0
5 / 1
niskokaloryczna przegryzka
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza
1 szt. marchew
5 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską drobno szatkujemy.
2
Odsączamy kukurydzę.
3
Marchewkę ścieramy na tarce. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.