Surówka z kukurydzą i marchewką

m7
Surówka z kukurydzą i marchewką

Średnia 5 / 1

Oceń!

niskokaloryczna przegryzka

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. kukurydza

1 szt. marchew

5 łyżka majonez

Przygotowanie


Kapustę pekińską drobno szatkujemy.

Odsączamy kukurydzę.

Marchewkę ścieramy na tarce. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

311

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

10

gram

Tłuszcze

28

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły