0

Składniki

1 Kilogram
kapusta kiszona
2 Szczypty
sól, pieprz
2 Sztuki
marchew
1 Sztuka
jabłka
3 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną odcisnąć i drobno pokroić( jeśli jest zbyt kwaśna, można ją opłukać od zimną wodą).
  2. Marchewki i jabłko należy umyć i obrać, następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach, dodać do kapusty.
  3. Do surówki należy dodać 3 łyżki oliwy, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

Opis

Szybka w przygotowaniu i smaczna.

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka z kakaowym dressingiem

Łatwy Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!