0

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
jabłka
3 Łyżki
oliwa z oliwek
50 Dekagramów
kapusta kiszona
0.5 Sztuki
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiszoną kapustę, odcisnąć i pokroić. Włożyć do dużej salaterki.
  2. Cebulę obrać, posiekać. Marchewkę oczyścić, umyć. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
  3. Jabłko, marchewkę i cebulę dodać do kapusty, polać olejem, Przyprawić do smaku solą,pieprzem.

Opis

Polecam do obiadu i nie tylko

Podobne przepisy

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 40 min

Sałatka z kakaowym dressingiem

Łatwy Do 3 godz

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

Śniadaniowa sałatka z płatkami żytnimi

Łatwy Do 15 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!