0

Składniki

1 Kilogram
kapusta kiszona
4 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
cukier
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
nać pietruszki
3 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę jeżeli jest za długa pokrój, dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, natkę pietruszki, pieprz, cukier i oliwę.
  2. Wszystko dobrze wymieszaj. Jeżeli kapusta jest mało słona dosól surówkę do smaku.

Opis

Bardzo łatwa surówka z kiszonej kapusty.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!