0

Składniki

0.5 Kilograma
kapusta kiszona
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
3 Sztuki
marchew
2 Sztuki
ogórek
1 Sztuka
jabłko
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę płuczemy i kroimy tak żeby nie była za długa. Marchewkę i jabłko ścieramy na dużych oczkach.
  2. Następnie cebulę i ogórki kroimy w kosteczkę, wszystko przyprawiamy i dokładnie mieszamy.

Opis

Samo zdrowie.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!