Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ten przepis to dobry sposób na utrwalenie surówki z kapusty
2 | Kilogramy |
kapusta biała
|
|
1 | Szklanka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Łyżki |
sól
|
|
3 | Łyżki |
musztarda
|
|
0.5 | Szklanki |
ocet
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |