Surówka z kapusty pekińskiej z czosnkiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej z czosnkiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976459420.jpeg&w=3840&q=75)
Wypróbowałam ,smakowało .Robię ja często ...
0
0 / 0
Wypróbowałam ,smakowało .Robię ja często ...
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
2 szczyp. pieprz czarny
1 szczyp. sól
1 łyżecz. cukier
4 szt. czosnek
2 łyżka śmietana 18%
5 łyżka kukurydza konserwowa
40 dag. kapusta pekińska
Przygotowanie
1
Kapustę szatkujemy ,soli i odstawimy na chwile do zmięknięcia. Czosnki miksujemy blenderem .
2
Dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku pieprzem.
3
Kapustę ugniatamy rękami ,dodajmy kukurydze i zmiksowany czosnek ze śmietaną .
4
Mieszamy wszystko razem, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy raz jeszcze .
5
Podajemy do ziemniaczków.