Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977859249.jpeg&w=3840&q=75)
świetna do kanapek
1
0 / 0
świetna do kanapek
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 łyżecz. zioła
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. fasola czerwona
2 szt. pomidor
5 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kostkę i kładziemy na sitko by obciekł.
2
Odsączamy czerwoną fasolę.
3
Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy zioła, majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.