Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

m7
Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

1

0 / 0

świetna do kanapek

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

2 łyżecz. zioła

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. fasola czerwona

2 szt. pomidor

5 łyżka majonez

Przygotowanie


1

Kapustę pekińską drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kostkę i kładziemy na sitko by obciekł.

2

Odsączamy czerwoną fasolę.

3

Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy zioła, majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

244

kcal

Białka

2

gram

Węglowodany

10

gram

Tłuszcze

21

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły