Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973118964.jpeg&w=3840&q=75)
Smaczna surówka do obiadu.
1
0 / 1
Smaczna surówka do obiadu.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. papryka czerwona
1 szt. papryka żółta
1 szt. marchew
1 szt. sos sałatkowy
4 łyżka majonez
3 łyżka oliwa
Przygotowanie
1
Kukurydzę osączamy z zalewy.
2
Kapustę pekińską drobno kroimy.
3
Papryki kroimy w niewielką kostkę. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4
Sos sałatkowy łączymy z oliwą.
5
Wszystkie składniki surówki łączymy ze sobą, dodajemy do nich sos sałatkowy oraz majonez, dokładnie mieszamy.