Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kapusta pekińska to prawdziwa, sałatkowo-surówkowa królowa polskich stołów! Poznaj przepis na prostą, błyskawiczną surówkę z dodatkiem ogórków konserwowych Krakus oraz świeżej papryki, oblaną smakowitym, majonezowo-jogurtowym sosem.
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
2 | Łyżki |
jogurt naturalny
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |