0

Składniki

1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
ingridient
ogórki konserwowe krakus
2 Łyżki
majonez Krakus
2 Łyżki
jogurt naturalny
1 Łyżeczka
sok z cytryny
1 Pęczek
Świeży koperek
2 Szczypty
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować i połączyć z pokrojona papryką oraz ogórkami konserwowymi.
  2. Z majonezu, jogurtu oraz soku z cytryny przygotować sos i polać warzywa. Dodać koperek, całość wymieszać i doprawić solą oraz pieprzem do smaku.

Opis

Mamy prosty przepis na surówkę z kapusty pekińskiej, czerwonej papryki i ogórków konserwowych. Spróbuj, idealna do niedzielnego obiadu.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!