Example thumb
0

Składniki

3 Szczypty
sól, pieprz
1 Sztuka
kapusta pekińska
5 Sztuk
ogórek kiszony
4 Sztuki
rzodkiewka
0.5 Sztuki
cebula
3 Łyżki
oliwa z oliwek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę pekińską poszatkować dość drobno, następnie przełożyć do salaterki.
  2. Cebulę obrać z łupinek, drobno posiekać, dodać do kapusty.
  3. Rzodkiewkę obrać i wraz z ogórkami kiszonymi zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać do sałatki.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z oliwą.

Opis

Polecam do obiadu.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!