Surówka z kapusty pekińskiej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976331234.jpeg&w=3840&q=75)
Polecam do obiadu.
0
0 / 0
Polecam do obiadu.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
3 szczyp. sól, pieprz
1 szt. kapusta pekińska
5 szt. ogórki kiszone krakus
4 szt. rzodkiewka
0.50 szt. cebula
3 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską poszatkować dość drobno, następnie przełożyć do salaterki.
2
Cebulę obrać z łupinek, drobno posiekać, dodać do kapusty.
3
Rzodkiewkę obrać i wraz z ogórkami kiszonymi zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać do sałatki.
4
Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z oliwą.