Surówka z kapusty pekińskiej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975161501.jpeg&w=3840&q=75)
surówka z kapusty pekińskiej w nieco innej odsłonie
1
0 / 0
surówka z kapusty pekińskiej w nieco innej odsłonie
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
2 łyżecz. ocet winny
1 szt. cebula czerwona
2 łyżka pomidory suszone
2 łyżka majonez
0.50 szt. kapusta pekińska
0.50 szt. kukurydza konserwowa
Przygotowanie
1
Kapustę drobno posiekałam i posypałam solą.Wsypałam suszone pomidory(użyłam takich drobnych),odsączoną kukurydzę i pokrojoną w cienkie plasterki cebulę.Całośc wymieszałam i wlałam ocet i 2-3 łyżki majonezu(chociaż myślę że z oliwą też by świetnie smakowała,lecz akurat mnie się skończyła).Dokładnie lecz delikatnie wymieszałam i odstawiłam do lodówki.