0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz ziołowy
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
Rzeżucha
4 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kroimy w cieniutkie paseczki. Cebulę w kostkę. Składniki mieszamy z oliwą, doprawiamy do smaku.

Opis

Surówka według własnego pomysłu.

Podobne przepisy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!