0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Łyżeczka
cukier
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
marchew
1 Łyżka
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę pekińską drobno pokroić i przełożyć do miseczki. Dodać marchewkę startą na drobnych oczkach, cukier, sól i majonez. Dokładnie wymieszać.

Opis

szybka surówka najchętniej zjadana przez moich domowników

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!