Surówka z kapusty pekińskiej

m7
Surówka z kapusty pekińskiej

0

0 / 0

Kolorowa suróweczka pasuje prawie do każdego dania.

6

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

1 szczyp. cukier

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. kukurydza konserwowa

3 szt. marchew

2 szt. sos sałatkowy koperkowo-ziolowy

1 łyżka olej słonecznikowy

Przygotowanie


1

Kapustę posiekać, marchew obrać i zetrzeć na tarce. Kukurydze odsączyć i dodać do kapusty.

2

Wsypać trochę cukru i wlać troszkę oleju. Wymieszać!

Wartości odżywcze na porcję


Energia

53

kcal

Białka

1

gram

Węglowodany

6

gram

Tłuszcze

3

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły