Surówka z kapusty pekińskiej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty pekińskiej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975860611.jpeg&w=3840&q=75)
Kolorowa suróweczka pasuje prawie do każdego dania.
0
0 / 0
Kolorowa suróweczka pasuje prawie do każdego dania.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 szczyp. cukier
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
3 szt. marchew
2 szt. sos sałatkowy koperkowo-ziolowy
1 łyżka olej słonecznikowy
Przygotowanie
1
Kapustę posiekać, marchew obrać i zetrzeć na tarce. Kukurydze odsączyć i dodać do kapusty.
2
Wsypać trochę cukru i wlać troszkę oleju. Wymieszać!