1

Składniki

1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
jabłka
2 Sztuki
kapusta kiszona
2 Łyżki
oliwa z oliwek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. kapustę pokroić drobniej dodać cebulę pokrojoną w kosteczkę oraz jabłko i marchew startą na tartce.
  2. Całość doprawić do smaku dodając na końcu oliwę.

Opis

uwielbiam tę surówkę do smażonych ryb

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Szaszłyk z ziemniaków

Przepis
Średni Do 1 godz
Szaszłyk z ziemniaków

Szaszłyki z krewetek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki z krewetek

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Grillowany bakłażan

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowany bakłażan

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!