0
Średnia: 3 (głosów: 1)

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
80 Gramów
cebula
200 Gramów
jabłka
200 Gramów
kapusta kiszona
20 Gramów
cukier
150 Gramów
marchew
10 Gramów
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Marchewkę, jabłka, cebulę obrać. Cebulę pokroić w kostkę, jabłka i marchew zetrzeć na tarce. Kapustę pokroić tak, aby nie było długich części. Wszystkie składniki połączyć z olejem, cukrem, solą i pieprzem, wymieszać.

Opis

Zawsze wszystkim smakuje.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!