Surówka z kapusty i jabłek

m7
Surówka z kapusty i jabłek

0

0 / 0

Najlepsza jest oliwa z oliwek

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. cukier

400 g kapusta kiszona

1 szt. jabłko

1 szt. cebula

2 szt. marchew

2 łyżka olej

Przygotowanie


1

Jabłka obrać i zetrzeć a tarce o dużych otworach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Marchew obrać, opłukać zetrzeć na tarce o dużych otworach.

2

Wszystkie składniki, dodać do kapusty kiszonej. Dodać olej, sól, pieprz i cukier, dokładnie wymieszać.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły