Surówka z kapusty i jabłek
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty i jabłek](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976073991.jpeg&w=3840&q=75)
Najlepsza jest oliwa z oliwek
0
0 / 0
Najlepsza jest oliwa z oliwek
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. cukier
400 g kapusta kiszona
1 szt. jabłko
1 szt. cebula
2 szt. marchew
2 łyżka olej
Przygotowanie
1
Jabłka obrać i zetrzeć a tarce o dużych otworach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Marchew obrać, opłukać zetrzeć na tarce o dużych otworach.
2
Wszystkie składniki, dodać do kapusty kiszonej. Dodać olej, sól, pieprz i cukier, dokładnie wymieszać.