Surówka z kapusty czerwonej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z kapusty czerwonej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975779710.jpeg&w=3840&q=75)
ta surówka z kapusty najbardziej pasuje mi do pierogów ruskich
0
0 / 0
ta surówka z kapusty najbardziej pasuje mi do pierogów ruskich
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szt. cebula
2 szt. jabłka
1 łyżka oliwa z oliwek
0.50 szt. kapusta czerwona
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować. Posolić i skropić sokiem z cytryny pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 30 minut.
2
Po tym czasie dodać do kapusty pozostałe składniki pokrojone w kostkę.
3
Oliwę doprawić do smaku dodać własne przyprawy według uznania i dokładnie wymieszać z kapustą.