Surówka z kapusty czerwonej

m7
Surówka z kapusty czerwonej

0

0 / 0

ta surówka z kapusty najbardziej pasuje mi do pierogów ruskich

4

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szt. cebula

2 szt. jabłka

1 łyżka oliwa z oliwek

0.50 szt. kapusta czerwona

Przygotowanie


1

Kapustę poszatkować. Posolić i skropić sokiem z cytryny pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 30 minut.

2

Po tym czasie dodać do kapusty pozostałe składniki pokrojone w kostkę.

3

Oliwę doprawić do smaku dodać własne przyprawy według uznania i dokładnie wymieszać z kapustą.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły