1

Składniki

1 Łyżeczka
cukier
2 Sztuki
Kalarepa
1 Sztuka
jabłko
1 Łyżka
miód
2 Łyżki
jogurt naturalny
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
rodzynki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kalarepkę i jabłko obrać zetrzeć na tarce na grubych oczkach, dodać miód, cukier, sok z cytryny, rodzynki, na koniec polać jogurtem, wymieszać i gotowe!!!

Opis

Pyszna przekąska na słodko, polecam!

Podobne przepisy

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Kutia

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Kutia

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Sernik

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Sernik

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!