Surówka z czerwonej kapusty zwyczajna
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z czerwonej kapusty zwyczajna](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973886150.jpeg&w=3840&q=75)
lekka surówka do obiadu - niskokaloryczna
0
0 / 0
lekka surówka do obiadu - niskokaloryczna
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. kwasek cytrynowy
1 szczyp. pieprz czarny
1 szczyp. sól
1 szt. kapusta czerwona
1 szt. cebula
7 łyżka olej
Przygotowanie
1
Kapuste drobno szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku, do czasu az kapusta bedzie miekka.
2
Kapuste odcedzamy i czekamy az wystygnie, dodajemy pokrojoną w kostke cebulke, dodajemy pieprz i olej wg uznania - mieszamy.