0

Składniki

1 Szczypta
Kwasek cytrynowy
1 Szczypta
pieprz czarny
1 Szczypta
sól
1 Sztuka
Kapusta czerwona
1 Sztuka
cebula
7 Łyżek
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapuste drobno szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku, do czasu az kapusta bedzie miekka.
  2. Kapuste odcedzamy i czekamy az wystygnie, dodajemy pokrojoną w kostke cebulke, dodajemy pieprz i olej wg uznania - mieszamy.

Opis

lekka surówka do obiadu - niskokaloryczna

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!