Surówka z czerwonej kapusty z orzechami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z czerwonej kapusty z orzechami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F10253-1702058186538.jpeg&w=3840&q=75)
Świetna surówka do obiadu
1
5 / 2
Świetna surówka do obiadu
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
7 porcji
Składniki
1 szczyp. kwasek cytrynowy
4 szczyp. sól
2 łyżecz. cukier
1 szt. kapusta czerwona
2 szt. jabłko
Przygotowanie
1
Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy orzechy, doprawiamy cukrem.