0

Składniki

0.25 Łyżeczki
sól
0.2 Łyżeczki
pieprz
1 Sztuka
Kapusta czerwona
2 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czerwoną kapustę drobniutko poszatkować.
  2. Następnie wymieszać ją z oliwą.
  3. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem wedle uważania.
  4. Na koniec skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać przed podaniem.

Opis

Bardzo szybka w przygotowaniu, a jednocześnie smaczna surówka.

Podobne przepisy

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!