Surówka z czerwonej kapusty

m7
Surówka z czerwonej kapusty

0

0 / 0

Bardzo szybka w przygotowaniu, a jednocześnie smaczna surówka.

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

0.25 łyżecz. sól

0.20 łyżecz. pieprz

1 szt. kapusta czerwona

2 łyżka oliwa

Przygotowanie


1

Czerwoną kapustę drobniutko poszatkować.

2

Następnie wymieszać ją z oliwą.

3

Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem wedle uważania.

4

Na koniec skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać przed podaniem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły