Surówka z czerwonej kapusty
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z czerwonej kapusty](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973781527.jpeg&w=3840&q=75)
Idealna do dań mięsnych.
1
0 / 0
Idealna do dań mięsnych.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. kapusta czerwona
1 szt. jabłka
1 szt. cebula
5 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Kapustę drobniutko siekamy.
2
Jabłko obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
3
Cebulę obieramy, drobno kroimy.
4
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy sól oraz pieprz do smaku, mieszamy.
5
Na koniec dodajemy majonez, mieszamy i odstawiamy na pół godziny, aby składniki się przegryzły.