SurÓwka z czerwonej kapusty
m7
Gdy mam maŁo czasu to robiĘ ja do obiadku ,komponuje siĘ doskonale z rÓŻnymi pieczonymi miĘsami.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
Gdy mam maŁo czasu to robiĘ ja do obiadku ,komponuje siĘ doskonale z rÓŻnymi pieczonymi miĘsami.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
2 szt. jabłko
2 szt. marchew
1 szt. cebula
2 łyżka śmietana 18%
2 łyżka cukier
20 dag. czerwona kapusta
Przygotowanie
1
Jabłka i marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach.
2
cebule drobno pokroic.
3
wszystko ze sobą wymieszac i dodac śmietanę .
4
ozdobic natką pietruszki .