0

Składniki

1 Łyżeczka
sok z cytryny
1 Sztuka
borówki
2 Sztuki
jabłka
2 Sztuki
Korzeń chrzanu
3 Łyżki
śmietana 18%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Starty chrzan skropić sokiem szybko wymieszać z startymi jabłkami i doprawić śmietaną.
  2. Borówki zmiksować dodając odrobinę cukru.
  3. całość dokładnie wymieszać z chrzanem.

Opis

pasuje do wędlin ale także do jajek

Podobne przepisy

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Makaronowo-jogurtowa buzia z owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaronowo-jogurtowa buzia z owocami

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami suszonymi i groszkiem

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!