Surówka z chrzanu
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Surówka z chrzanu](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974570247.jpeg&w=3840&q=75)
nadaje się do pieczonych mięs jak i pasztetów
0
5 / 1
nadaje się do pieczonych mięs jak i pasztetów
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
2 łyżecz. kwasek cytrynowy
3 szt. korzeń chrzanu
3 łyżka śmietana 18%
Przygotowanie
1
Korzenie chrzanu zetrzeć na tartce i natychmiast skropić sokiem lub posypać kwaskiem.
2
Przyprawić do smaku solą i cukrem i wymieszać ze śmietaną.